A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Вітання сільського голови Юрія РИБАЛКИ з Днем фізичної культури і спорту

Дата: 10.09.2021 10:16
Кількість переглядів: 288

Фото без опису

 

Шановні вчителі фізичної культури, тренери,

 ветерани галузі та шанувальники спорту!

 

 

Прийміть щирі вітання з Днем фізичної культури і спорту!

Відомо, що заняття фізкультурою загартовують не тільки тіло, а й дух людини, допомагають розвивати такі якості, як воля, цілеспрямованість, наполегливість, почуття товариства, благородство.

З нагоди професійного свята бажаємо всім вчителям фізичної культури закладів освіти Великобілозерської громади міцного здоров'я, бадьорості духу, успіхів у професійній діяльності та популяризації здорового способу життя серед учнів навчальних закладів.

Цього дня висловлюємо щиру подяку директору Дитячо-юнацької спортивної школи Великобілозерської сільської ради Ігорю КОТИКУ, тренерам-викладачам Дитячо-юнацької спортивної школи Великобілозерської сільської ради Івану БЄЛАНУ та Віктору СИРОТЮКУ за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури і спорту Великобілозерської сільської територіальної громади. Ви з честю продовжуєте традиції з виховання фізично загартованого та здорового молодого покоління, адже фізичне виховання – це здоров’я нації.

Варто відзначити що, територія Великобілозерської громади славиться  своєю збірною командою з футболу, гравці якої досягають високих результатів у спорті, ведуть активну пропаганду здорового способу життя. Зичимо спортсменам високих здобутків та перемог у змаганнях на славу нашої громади.                                                        

Нехай щастить усім, хто присвятив своє життя спорту, популяризації та розвитку сфери фізичної культури та спорту!

 

 

З повагою,

сільський голова Юрій РИБАЛКА,

депутатський корпус та виконавчий апарат

Великобілозерської сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора