A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Про відвідування закладів освіти з нагоди Дня знань

Дата: 01.09.2021 16:48
Кількість переглядів: 451

Фото без опису

 

 

1 вересня – особливий день у житті кожного школяра. Цей день завжди особливо урочистий і зворушливий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень.

В цей святковий день у закладах загальної середньої освіти Великобілозерської сільської ради були проведені урочисті лінійки для найменших учнів школи  - наших дорогих першокласників.

Представники сільської ради здійснили об’їзд закладів загальної середньої освіти громади. З вітальним словом до першокласників, батьків та педагогів звернувся сільський голова Юрій РИБАЛКА, який привітав усіх присутніх зі святом, побажав міцного здоровя, терпіння та наснаги у новому навчальному році! Першокласники пообіцяли всім гарно навчатися та бути слухняними учнями, а сільський голова, в свою чергу, сприяв їх заохоченню до навчання солодкими подарунками.  

Вітаємо з Днем знань! Бажаємо усім школярам підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети. Найщиріші слова подяки - вчителям, які щедро діляться своїми знаннями, плекають справжніх патріотів нашої держави. Їх мудрість і великодушність залишається з вихованцями на все життя. Нехай цьогорічний першовересень буде сонячним, несе добрий настрій у кожну школу, кожну родину! Зі святом, дорогі друзі! Щасти Вам!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора