A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Свято першого дзвоника у філії Великобілозерського НВК №1 ЗОШ №5

Дата: 01.09.2021 16:15
Кількість переглядів: 310

Фото без опису

 

Дорогі учні! Шановні педагоги, працівники освіти та батьки!

 

Прийміть наші найтепліші вітання з Днем знань і початком нового 2021-2022 навчального року!

У цей святковий день хочемо побажати всім учням наполегливо опановувати основи наук, відчувати радість пізнання і невпинно прагнути до відкриттів. Вчіться із задоволенням, використовуйте кожен день для підкорення вершин в освіті, спорті і дружбі. Поважайте і цінуйте своїх вчителів, батьків, однокласників. І тоді шкільні роки стануть найкращими і пам'ятними.

А для тих, хто вперше переступить шкільний поріг – це найбільш хвилюючий і незабутній день. Десятеро енергійних, допитливих, життєрадісних дітлахів поповнили сьогодні нашу шкільну родину. Нехай Свято Першого дзвоника стане для них не тільки яскравим спогадом, але і вдалим стартом у велике життя, а кожен день в школі буде наповнений цікавими уроками, новими зустрічами і дивовижними відкриттями.

На жаль, наш новий навчальний рік знову розпочався в умовах протиепідемічних обмежень з метою запобігання поширенню на території Українии гострої респіраторної хвороби COVID-19. Тому відповідно до Постанови МОЗ від 26.08.2021 святкування Дня знань було організовано в межах кожного класу окремо. Але це не завадило класним колективам та їхнім керівникам насичено, корисно та гамірливо провести різноманітні квести, зустрічі в дружньому колі, посиденьки на шкільній галявині, години питань та відповідей. Але розпочався День Знань вже традиційно Першим уроком, присвяченим цьогоріч 30 річниці незалежності України.

1 клас – родинне свято «Перший раз у перший клас»

2 клас – урок-подорож «Україна – рідний край»

3 клас – урок-зустріч «Трьохкласна піцерія»

4 клас – гра-вікторина «Стежинами України»

5 клас – патріотична гра-вікторина «У моєму серці Україна»

6 клас – зустріч у родинному колі «З Днем Незалежності, Україно!»

7 клас – дружнє коло «Україно! Ти у нас єдина!»

8 клас – перший урок «Єдина Україна»

9 клас – патріотичний урок-діалог «Прийди до серця, Україно, Благослови добром мене»

Тож бажаємо всім міцного здоров'я, гарного настрою, благополуччя, реалізації всіх задуманих планів, великого щастя, успіхів, удачі у всіх починаннях!!!

Нехай наш новий навчальний рік буде успішним і благополучним для всіх, нехай він принесе нам радість нових знань і відкриттів.

 

 

Адміністрація та педагогічний колектив

філії Великобілозерського НВК № 1 ЗОШ № 5



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора