Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Про проведення виставки декоративно-ужиткового мистецтва«Кольори рідної землі»

Дата: 25.08.2021 16:04
Кількість переглядів: 446

Фото без опису

 

 

Яскравою культурно-мистецькою подією в програмі святкування 30-ї річниці Незалежності України на території Великобілозерської сільської територіальної громади стало відкриття 20 серпня 2021 року біля Сільського будинку культури виставки декоративно-ужиткового мистецтва «Кольори рідної землі». На виставку представили свої роботи 111 учасників. Це -  вихованці дошкільних та позашкільних закладів освіти, учні та педагогічні працівники закладів загальної середньої освіти, учасники та керівники гуртків закладів культури Великобілозерської сільської ради, 20 майстрів декоративно-ужиткового мистецтва громади.

Різноманітністю та різноплановістю вражала виставка жителів громади: від вишивки, намиста, декоративного живопису, які виготовлені руками місцевих майстрів, до оригамі, виробів  з бісеру, соломки, тканини, дерева та інших матеріалів.

Виставка декоративно-ужиткового мистецтва подарувала своїм відвідувачам масу позитивних вражень. Сподіваємося, що подібні заходи перетворяться на гарну традицію, з кожним роком ставатимуть все яскравішими та масштабнішими, а кількість майстрів лише зростатиме. Щиро дякуємо всім за активну участь у виставці та бажаємо нових творчих ідей і звершень.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора