A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Відзначення 30-ї річниці незалежності України

Дата: 25.08.2021 09:19
Кількість переглядів: 362

 

 

У Великобілозерській громаді відбулись урочистості та святковий концерт «У мирі й любові живи, Україно». Відзначення 30-ї  річниці Незалежності нашої держави відбулось за участі сільського голови Юрія РИБАЛКИ, представників трудових колективів установ та підприємств громади, які урочистою ходою здійснили покладання квітів до підніжжя пам’ятника Т.Г. Шевченка.

Далі святкування продовжили біля Сільського будинку культури, де всіх зі святом привітав сільський голова. Під час виступу Юрій РИБАЛКА зазначив, що 1991 рік став переломним у житті кожного українця, адже ця дата втілює в собі давнє прагнення нашого народу до національного відродження, свободи та самовизнання.    

За активну трудову, багаторічну сумлінну працю, громадську діяльність, вагомий внесок у вирішення проблем соціально-економічного розвитку територіальної громади та з нагоди 30-річчя незалежності України працівників установ та підприємств було нагороджено грамотами Великобілозерської сільської ради та іменною ювілейною медаллю «30 років незалежності України». Також були нагороджені Подяками сільської ради учасники виставки декоративно-ужиткового мистецтва «Кольори рідної землі» (https://vbilozerska-gromada.gov.ua/news/1629954369/).

Під час святкового концерту, ведучими якого були Олена БАРАНОВА та Володимир РУДЕНКО, жителів та гостей Великобілозерської громади привітали піснями вокалісти Валерія РУДЕНКО, Інна КУДАШЕВА, Олександра ШАДАРА та Софія СОБОЛЄВА, фольклорні колективи «Журавка» та «Білозерчаночка», а також гурт «Біла зіронька» та учасники комедійної сценки «Як козаки шопінг придумали» (Сергій ЦВЄТОВ, Дмитро ВОДЯНИЦЬКИЙ та Святослав СОБОЛЄВ). Приємним подарунком для всіх став виступ Людмили РИБАЛКИ, яка в черговий раз порадувала присутніх своїм милозвучним співом. 

Справжньою окрасою свята став молодіжний флешмоб, який вніс свою частинку патріотизму та згуртованості різних поколінь. В свою чергу,завзяті учасники Театру козацького бою «СІЧОВІ КОЗАКИ» (м.Запоріжжя) продемонстрували вражаючі виступи з різними видами зброї.

Святковий концерт продовжився народними гуляннями біля Сільського будинку культури під живий музичний супровід «КУЛЬТУРНО-ДІЛОВОГО ЦЕНТРУ ЗАПОРІЗЬКОЇ АТОМНОЇ ЕЛЕКТРОСТАНЦІЇ» (м. Енергодар), «ТЕАТРУ ДВІЙНИКІВ ТА ПАРОДІЙ» (м. Дніпро) та аудіовізуального перформансу «Дивовижна моя Україно!» у виконанні Андрія ОЛЕФІРЕНКА.

Під час свята всіх присутніх пригощали смачними гарячими стравами – шурпою та кулішем, а діти із задоволенням смакували солодкою ватою та бавилися на розважальних атракціонах.

На завершення святкування 30-річчя незалежності України відбувся святковий салют.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора