A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

СВЯТКОВІ ЗАХОДИ ДО ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ У ЗАПОРІЗЬКІЙ ОБЛАСТІ ТРИВАТИМУТЬ МІСЯЦЬ

Дата: 30.07.2021 14:55
Кількість переглядів: 136

Фото без опису

 

Під керівництвом заступника голови облдержадміністрації Руслана Шиханова відбулось засідання організаційного комітету щодо підготовки та проведення заходів до 30-ї річниці Незалежності України. У засіданні взяли участь керівниця апарату ОДА Зінаїда Бойко та керівники структурних підрозділів облдержадміністрації. До заходу в онлайн режимі також долучились керівники міст, районів та громад Запорізької області.

Урочистості, концерти, вистави впродовж всього серпня проходитимуть у всіх містах і районах Запорізької області.

Центральними подіями стануть круглий стіл «30 років незалежності України: Яків Новицький – видатний український діяч науки і культури» в Запорізькому обласному краєзнавчому музеї та урочисті збори, святковий концерт та вручення державних нагород та регіональних відзнак в обласному театрі імені Магара.

Також цього дня відбудеться урочиста хода військових частин Запорізького гарнізону, підрозділів морської піхоти та Держприкордонслужби. Запланована виставка військової техніки та виступ військових оркестрів на майдані Героїв в обласному центрі і концерт «Велична і свята, моя ти Україно" з лазерним шоу на площі біля Запорізької обласної філармонії.

Сьогодні у рамках святкування 30-річчя Незалежності України уже презентували буклет про державні символи України та Запорізької області мовами різних національностей. Також у буклеті розповідається, що Запорізька область одна з перших в Україні затвердила свій Герб. В його основу покладено герб запорозького козацтва, що в деяких історичних документах згадується, як перший національний Герб України. За оцінками фахівців з геральдики, запорізький Герб вважається одним з кращих в країні.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора