A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Проведено профілактичний рейд

Дата: 23.07.2021 15:22
Кількість переглядів: 1008

 

З метою проведення соціально-профілактичної роботи з сім’ями з дітьми на території громади, 23 липня 2021 року комісією у складі начальника служби у справах дітей Великобілозерської сільської ради Наталії ТРОШИНОЇ, головного спеціаліста відділу соціального захисту населення Наталії НЄЧАЄВОЇ, завідувача відділення соціальної роботи Центру соціальних послуг Наталії ЖАДЛЕНКО та директора Центру соціальних послуг Руслани МАЛИКІНОЇ відвідано 5 сімей, в яких виховується 14 дітей.

Під час рейду перевірено наявність одягу відповідно до віку та сезону, продуктів харчування, засобів гігієни, умови проживання дітей та складено відповідні акти.

З батьками дітей проведено бесіди щодо належного виконання батьківських обов’язків, приведення в норму санітарні умови в житлових приміщеннях, недопущення перебування дітей без нагляду дорослих в канікулярний період вдома та на воді. Наголошено про можливість притягнення до адміністративної відповідальності батьків за неналежне виконання передбачених чинним законодавством обов’язків.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора