A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Про участь в обласному фестивалі народної творчості «Срібна Купальська роса»

Дата: 12.07.2021 08:11
Кількість переглядів: 254

Фото без опису

 

 

10 липня 2021 року на території Молочанської громади Пологівського (Токмацького) району Запорізької області відбувся обласний фестиваль народної творчості «Срібна Купальська роса».

До участі у Фестивалі були запрошені аматорські фольклорні, хорові, вокальні колективи, окремі виконавці, інструментальні ансамблі, які працюють в жанрі української народної пісні та музики, майстри та умільці декоративно-прикладного мистецтва.

Розпочався святковий захід ходою у складі учасників - творчих колективів закладів культури.

Від Великобілозерської територіальної громади у фестивалі взяли участь вокалісти Сільського будинку культури Центру культури та дозвілля Великобілозерської сільської ради Софія СОБОЛЄВА, Валерія РУДЕНКО, Олександра ШАДАРА та Єлизавета ПАНКРАТОВА (керівник  Надія ДЕЖИМЕСОВА).

У концертній програмі було заявлено більше сорока номерів. Колективи закладів культури області порадували глядачів піснями, танцями та сценками.

В рамках програми фестивалю проводилися виставка етномайстрів та народних умільців, різноманітні конкурси. На місцевих жителів та гостей чекали фаєр-шоу, запалення купальського багаття, святковий феєрверк.

Учасники Фестивалю були нагороджені дипломами за участь та сувенірною продукцією.

Всі присутні на обласному фестивалі народної творчості «Срібна Купальська роса» отримали незабутні враження та масу позитивних емоцій від перегляду яскравої концертної програми.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора