A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

До уваги жителів громади!

Дата: 09.07.2021 16:07
Кількість переглядів: 308

Фото без опису

 

Протягом тривалого часу жителі нашої громади очікували на оновлення рентгенологічного обладнання та отримання належних медичних послуг. Нарешті, така подія відбулась.

Від сьогодні, жителі громади, мають змогу пройти вчасне і якісне обстеження та діагностування захворювань за новітніми технологіями, скориставшись цифровим рентгенонодіагностичним комплексом КЗДЦ-03-АЛЬФА, що призначений для проведення рентгенографічних досліджень. За допомогою даного цифрового комплексу можна проводити цифрову рентгенографію легень, черепа та кінцівок.

Даний Комплекс встановлено у Комунальному некомерційному підприємстві «Центральна лікарня» Великобілозерської сільської ради.

За рахунок підключення до Інтернету є можливість описувати знімки в іншому місті, а також здійснювати дистанційний контроль та управління технічним станом цифрового приймача. Оперативність отримання діагностичної інформації становить 10-15 секунд (після проведення зйомки цифрове зображення високої якості з’являється на екрані монітору). Для продовження лікування в іншому медичному закладі, пацієнти матимуть змогу отримати знімки на USB-накопичувач (флешку).

Комплекс було придбано за рахунок благодійної допомоги, наданої сільськогосподарськими підприємствами громади, якої вистачило не лише на придбання обладнання, а й на ремонт кабінету, в якому встановлено медичне обладнання.

Також, будуть придбані меблі для повного укомплектування рентгенологічного кабінету.

Щоб не лікуватись, давайте не хворіти!

І нехай клятва Гіппократа ніколи не буде обтяжливим обов’язком, а лише приємною місією!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора