A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Відбулось перше засідання робочої групи з розробки Стратегії розвитку району

Дата: 09.07.2021 15:25
Кількість переглядів: 300

Фото без опису

 

09 липня 2021 року під головуванням заступника голови Василівської районної ради Наталії Джуган відбулось перше засідання робочої групи з розробки Стратегії розвитку Василівського району за участі команди Агенції та членів робочої групи. В даному заході прийняв участь заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Юрій Лизюра та начальник відділу містобудування, архітектури, економічного розвитку та інвестицій сільської ради Тетяна Барановська, також були присутні заступник голови Василівської райдержадміністрації Олексій Тимків, представники територіальних громад та депутати районної ради.

На початку засідання Наталія Джуган ознайомила всіх присутніх із інформацією щодо Василівського району, а саме з туристичними та  привабливими інвестиційними об’єктами, екологічними проблемами району тощо.

Під час засідання присутні мали змогу поставити запитання та висловити власну думку. Обговорили стан інфраструктури, економіки, соціальної сфери, визначили слабкі та сильні сторони громад Василівського району та пріоритетні напрямки розвитку для подальшого планування стратегії.

Наступне засідання робочої групи планується провести 15 липня. 

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора