A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

СЬОГОДНІ У ЗАПОРІЖЖІ ПОЧАВ РОБОТУ ЄДИНИЙ ЦЕНТР ВАКЦИНАЦІЇ ВІД COVID

Дата: 30.06.2021 13:24
Кількість переглядів: 217

Фото без опису

 

Зробити щеплення від коронавирусу в Єдиному центрі вакцинації, розташованому на базі обласного центру молоді (вул. Патріотична, 49), запорожці і жителі області зможуть в порядку живої черги. Для цього необхідно бути зареєстрованим в додатку «Дія».

Щеплення будуть безкоштовно проводитися двічі з інтервалом в 28 днів вакциною CoronaVac / Sinovac Biotech, схваленою Всесвітньою організацією охорони здоров'я.

Для того, щоб вакцинуватися, при собі необхідно мати паспорт, ІПН і вказати номер телефону, декларація з сімейним лікарем не обов'язкова, прописка не має значення.

За даними обласного центру контролю і профілактики захворювань МОЗ, на ранок 26 червня в області зробили щеплення 63269 чоловік, у тому числі 19221 - отримали дві дози вакцини, тобто завершили вакцинацію.

За словами голови облдержадміністрації Олександра Старуха, за якісними показниками (на кількість населення), Запорізька область не в лідерах, а ось за кількістю вакцин, наш регіон на 10 місці з 24 областей.

  • "Всього в Запоріжжі відкрито 6 центрів, з них 5 - при медичних закладах. Ми вивчили досвід інших регіонів. Вчора провели переговори і найближчим часом такі центри масової вакцинації будуть відкриті не лише в Запоріжжі, але й в Мелітополі, Бердянську, а потім і в інших містах області. Медики є, вакцини є, центри відкриті, потрібне лише бажання людей вакцинуватися", - зазначив глава області.


 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора