A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Про участь у ІІ обласній туристсько-краєзнавчій наметовій Школі-експедиції «Степові лісництва рідного краю»

Дата: 29.06.2021 16:25
Кількість переглядів: 451

Фото без опису

 

 

З 22 по 27 червня 2021 року учні Великобілозерського НВК №1 взяли участь у ІІ обласній туристсько-краєзнавчій наметовій Школі-експедиції «Степові лісництва рідного краю». Склад групи: Андрушко Євген, Волков Руслан, Базна Марина, Тараненко Анастасія, Білик Вероніка, Багній Владислав, Глущенко Катерина, Баришполь Олексій, Литвиненко Михайло. Керівник групи: Абрамова Г.В. Заступники керівника: Мисюра О.А., Литвиненко О.С.

У цьому році табір був розташований в унікальному місці – на території ландшафтного заказника «Кам’янська лісова дача» (Кам’янське лісництво Пологівського державного лісомисливського господарства)

Ці 6 днів були наповнені відкриттями, знайомствами, заповідною природою, відпочинком і можливістю залишити свій слід в історії природоохорони Запорізького краю.

Цьогоріч у кожного учасника Школи були свої важливі завдання. Але всіх об'єднала спільна велика і важлива мета-місія: відкрити на туристичній карті Запорізької області нове унікальне місце, зробити його популярним і привернути увагу людей до теми охорони лісу.

За час Лісової школи учні  познайомилися з рослинним і тваринним світом Кам’янського лісництва, з людьми, які створили цей лісовий масив, бережуть і примножують його природні багатства. Як першовідкривачі і справжній лідери природоохоронних думок  мали  можливість оцінити унікальність і важливість цієї природної території для рідного краю, для України, для світу в цілому.

Лісова школа дала її учасникам можливість набути різноманітного життєвого досвіду - відчути себе в ролі туриста, екскурсовода, дослідника, фахівця зі зв'язків з громадськістю, і, навіть, куховара, навчитися це робити професійно: вивчати природне різноманіття, придумувати шляхи і способи збереження лісу, знаходити незвичне у звичайному і запрошувати до відкриттів інших людей, знімати відео, робити пости, організовувати побут і життєдіяльність справжнього польового табору і залучати до цього процесу всю свою групу.

Усі учасники отримали сертифікати про завершення школи-експедиції «Степові лісництва рідного краю» та цінні подарунки.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора