A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Про відзначення Дня Конституції України та Дня молоді у Великобілозерській громаді

Дата: 26.06.2021 14:51
Кількість переглядів: 727

Фото без опису

 

Є дати, які укріплюють націю, виражають дух народу, символізують його славне минуле, сьогодення й майбутнє. До їхнього числа, безумовно належить День Конституції України – свято волі, миру і доброї злагоди всіх громадян на основі закону і справедливості.

Саме тому, 25 червня на території Великобілозерської сільської територіальної громади відбулись урочистості та святковий концерт «Квітуй, Україно, і слався у віках». Відзначення  25-ї річниці з дня прийняття Основного закону нашої держави відбулось за участі сільського голови Юрія РИБАЛКИ, представників трудових колективів установ та підприємств громади, що урочистою ходою здійснили покладання квітів до підніжжя пам’ятника Т.ШЕВЧЕНКА.

Далі урочисту програму продовжили біля Сільського будинку культури, під час якої всіх зі святом привітав сільський голова. У своїй промові він наголосив, що Конституція увійшла в наше життя як головний оберіг державності і демократії, як гарант незалежності і соборності України. Кожен має пам'ятати не лише про свої права, а й про обов'язки, які теж треба виконувати.

Під час святкового концерту, ведучими якого були Валерія БІЛИК та Євген АВРАМЕНКО, жителів та гостей Великобілозерської громади привітали піснями вокалісти Валерія РУДЕНКО, Інна КУДАШЕВА та Софія СОБОЛЄВА, фольклорний колектив «Білозерчаночка» та гурт «Біла зіронька». Аріанна ГРИГОРЕНКО подарувала всім веселий танок «Господиня», а маленькі жителі нашої громади Ангеліна ДАВИДОВА та Аліна ДЯЧЕНКО привітали з Днем Конституції патріотичними  віршами.

Щорічно, в останню неділю червня в Україні традиційно  відзначається День молоді. У житті кожної людини немає пори прекраснішої, ніж молодість. Це свято символізує юне начало, запал і невтомну енергетику молодої людини на шляху становлення її як особистості,

Для молоді було проведено конкурсно-розважальну програму «Хто кращий», в якій команда чоловіків, як справжні джентельмени, поступилися команді жінок.

Справжнім подарунком для всіх став виступ Людмили РИБАЛКИ – дружини сільського голови, яка своїм талантом та гарними піснями зачарувала присутніх.

Святковий концерт продовжився народним гулянням біля Сільського будинку культури. Під час свята діти із задоволенням бавилися на батутах та смакували солодкою ватою, а дорослі мали змогу потанцювати під живий музичний супровід вокального гурту з міста Василівка.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора