A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Дитина повинна жити в сім’ї

Дата: 25.06.2021 14:32
Кількість переглядів: 358

Фото без опису

Проблема дитячого сирітства залишається вкрай актуальною і болючою темою для нашого суспільства. Останніми роками змінюються пріоритети державної політики. Перевага надається вихованню дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, у родині (усиновлення, опіка/піклування, передача на виховання у дитячі будинки сімейного типу та прийомні сім’ї).

Прийомна сім’я та дитячий будинок сімейного типу є різновидами форм влаштування дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування. Діти, чиї батьки померли або в силу різних обставин не можуть виконувати свої обов’язки, потребують родинного тепла і виховання. Держава визначила важливе завдання забезпечити належні умови для виховання в сімейному оточенні дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

На сьогоднішній день у Великобілозерській сільській територіальній громаді створені та функціонують прийомна сім’я, в якій виховується 1 прийомна дитина та дитячий будинок сімейного типу, в якому виховується 7 дітей - вихованців. Тепер діти мають родини та батьків, які їх люблять.

За детальною інформацією щодо створення прийомної сім’ї або дитячого будинку сімейного типу звертайтесь до Центру соціальних послуг та служби у справах дітей Великобілозерської сільської ради, які знаходяться за адресою: с. Велика Білозерка, вулиця Центральна, будинок 120.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора