A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Вітання Великобілозерського сільського голови Юрія Рибалки з Днем Конституції України

Дата: 25.06.2021 11:18
Кількість переглядів: 383

 

Фото без опису

 

Шановні мешканці та гості Великобілозерської громади!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди 25-ї річниці Конституції України! 

28 червня 1996 року Верховна Рада України прийняла Основний Закон  нашої  держави, що було, безперечно, видатною подією. Вперше у вітчизняній історії носієм суверенітету і єдиним джерелом влади було проголошено народ, а людину, її права і свободи, визнано найвищою цінністю. Нехай ця урочиста подія, що відкрила громадянам України широкі перспективи для всебічного розвитку, особистісної самореалізації, створила можливості для утвердження національної свідомості народу, його консолідації на основі громадянського суспільства, сповнює Вас натхненням, спонукає до новаторських ідей та їх успішної реалізації у професійній діяльності.

Бажаємо Вам міцного здоров’я, добробуту і затишку у ваших родинах, високих досягнень, звершення усіх життєвих задумів, невичерпної енергії та творчої наснаги для подальшої плідної праці на благо українського суспільства!

Зі святом!

 

З повагою,

Великобілозерський сільський голова Юрій РИБАЛКА,                                            депутатський корпус та виконавчий апарат Великобілозерської сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора