Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Про участь у І районній Спартакіаді серед збірних команд посадових осіб органів місцевого самоврядування, депутатів місцевих рад та старост Василівського об'єднаного району

Дата: 25.06.2021 08:32
Кількість переглядів: 970

Фото без опису

 

З метою пропаганди здорового способу життя, 24 червня 2021 року на базі КЗ «Василівська дитячо-юнацька спортивна школа «Таврія» Василівської міської ради Запорізької області відбулась І районна Спартакіада серед збірних команд посадових осіб органів місцевого самоврядування, депутатів місцевих рад та старост  Василівського об'єднаного району. У даних змаганнях взяли участь 8 команд від таких громад: Василівська, Великобілозерська, Михайлівська, Кам'янсько-Дніпровська, Роздольська, Дніпрорудненська, Енергодарська та Малобілозерська.

Перед початком змагань всіх учасників Спартакіади привітали голова Василівської районної ради Олена Здор та заступник голови Василівської районної державної адміністрації Олексій Тимків, побажавши приємних емоцій та спортивного завзяття.

Команда Великобілозерської територіальної громади змагалася з таких видів спорту: настільний теніс, шахи, шашки та більярд.

За результатами змагань учасників збірної команди Великобілозерської територіальної громади нагороджено грамотами Василівської районної ради, а саме: Лілію Косаревську - за зайняте І місце в змаганнях з настільного тенісу та Наталію Трошину - за зайняте ІІІ місце в змаганнях з шашок. Також, команду Великобілозерської територіальної громади нагороджено за зайняте ІІІ місце в змаганнях з настільного тенісу.

Всі учасники отримали задоволення від участі у Спартакіаді, гарний досвід та позитивні емоції.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора