A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

ПАРАДОМ СІМЕЙ ТА РОЗВАГАМИ ДЛЯ ДІТЕЙ РОЗПОЧАВСЯ "ФЕСТИВАЛЬ СІМ'Ї" У ЗАПОРІЖЖІ

Дата: 22.06.2021 10:02
Кількість переглядів: 266

 

Сьогодні, 19 червня, у центральному парку культури та розваг «Дубовий гай» щасливі родини парадом розпочали цьогорічне святкування «Фестивалю сімей». До святкової ходи також долучилось керівництво облдержадміністрації.

Парад стартував від головного входу парку "Дубовий гай" та пройшов до центральної сцени. Гостей фестивалю зустрічали волонтери з різними активностями, конкурсами та призами. Дорослим гостям свята пропонували різні майстер-класи, а дітям - різноманітні розваги, конкурси і вікторини. 

  • Я вітаю дітей та їх батьків з цим чудовим сімейним святом. Радий бачити сьогодні таку велику кількість по справжньому щасливих родин! Фестиваль сім’ї об’єднує батьків та дітей, просто щасливих людей. Я бажаю всім чудово провести час, розважатися, та бути щасливими кожного дня, - звернувся до гостей перший заступник голови облдержадміністрації Володимир Шустов.

Також під час свята Володимир Шустов привітав багатодітних жінок з присвоєнням їм Указом Президента почесного звання «Мати-героїня» та вручив державні нагороди.

В цей день у "Дубовому гаю" працювала масштабна локація "Місто соціальних професій". А ввечері відбувся показ сімейних мультфільмів на великому екрані.

 

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Список нагороджених

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора