A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

КАРАНТИН ПОСЛАБЛЕНО, АЛЕ ОБМЕЖЕННЯ ДІЮТЬ

Дата: 18.06.2021 15:12
Кількість переглядів: 296

Фото без опису

 

Про це повідомив голова Запорізької облдержадміністрації Олександр Старух під час чергового засідання регіональної комісії ТЕБ НС. Члени комісії затвердили прийняті на державному рівні нормативи щодо встановлення на всій території країни “зеленого” рівня епідемічної небезпеки.

Як зазначив Олександр Старух, в Україні продовжено карантин до 31 серпня 2021 року. Згідно обмежень “зеленого” рівня, у громадському транспорті, у приміщеннях та під час масових заходів всі учасники мають дотримуватись маскового режиму.

Тому робота закладів громадського харчування, розважальних закладів (нічних клубів), кінотеатрів та залів інших сфер культури, проведення інших масових заходів дозволяється за умов носінням масок та забезпечення працівників засобами індивідуального захисту.  

Голова облдержадміністрації Олександр Старух наголосив на важливості дотримання діючих карантинних обмежень.

  •  Не зважаючи на послаблення карантину, продовжують діяти суворі обмеження стосовно використання засобів індивідуального захисту. Особливо це стосується заповнених людьми приміщень. Також перед початком четвертої хвилі захворювання, яка прогнозується восени, необхідно у лікарнях закупити кисневі концентратори, визначитись з переліком ковідних лікарень, щоб восени ми мали змогу організовано та узгоджено діяти у разі погіршення ситуації, - зазначив голова ОДА.

Також очільник області акцентував увагу на необхідності пришвидшення вакцинальної кампанії у Запорізькій області.

  • У нас в області є 30 тисяч доз вакцин. Це достатня кількість. Нам необхідно наростити темпи щеплення, щоб за літні місяці вакцинувати більшу частину населення. Також у найближчий час треба відкрити центри щеплень в обласному центрі та великих містах регіону, - наголосив Олександр Старух.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора