A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Вітання Великобілозерського сільського голови Юрія Рибалки до Дня медичного працівника

Дата: 18.06.2021 15:05
Кількість переглядів: 334

 

 

Щороку, кожної третьої неділі червня,

в Україні відзначають День медичного працівника.

 

 

Шановні лікарі, медсестри, фельдшери, молодший медичний персонал та інші працівники медичної галузі Великобілозерської громади!

Дорогі ветерани медичної справи!

 

Від імені депутатського корпусу, виконавчого комітету Великобілозерської сільської ради та від себе особисто прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня медичного працівника.

Професійне свято медичних працівників традиційно відзначається в нашій країні як свято людей, що присвятили себе благородній справі - збереження життя та здоров’я громадян. Це складна, відповідальна та напружена праця, яка не поділяє добу на день і ніч, не виокремлює вихідні, свята чи відпустки. Важко уявити наше життя без медицини, адже кожна людина – від народження та протягом всього життя, незалежно від  віку та статі прагне бути здоровою.

З нагоди Дня медичного працівника прийміть слова безмежної вдячності за Ваші чуйні серця, золоті руки, за небайдужість, невтомність та щедрість душі. Нехай повертається сторицею та чуйність, турбота й опіка, якою ви щоденно ділитеся з пацієнтами, гідно виконуючи свій професійний обов’язок.

 Особлива подяка тим, хто і у святковий день на посту – чергує у лікарні або у бригаді «швидкої».

Шана і вдячність ветеранам-медикам!

Від усього серця бажаємо Вам, дорогі медпрацівники,  в першу чергу, міцного здоров’я, особистого щастя, родинного затишку, миру та достатку.

Зі святом Вас!

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора