Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Про відзначення Дня медичного працівника

Дата: 17.06.2021 16:47
Кількість переглядів: 709

Фото без опису

 

Щорічно у третю неділю червня відзначають своє професійне свято медичні працівники. Це чудова нагода ще раз подякувати нашим медикам за сумлінну та невтомну працю, адже переоцінити величезну їх роль неможливо. Цього дня своє професійне свято відзначають не тільки лікарі, а й фельдшери, акушери, лаборанти, санітари, медсестри - всі, хто стоїть на сторожі людського здоров'я.

Напередодні професійного свята, 17 червня, за доброю традицією у Сільському будинку культури вітали представників медичної галузі Великобілозерської громади. Зі щирими словами вітання та безмежної вдячності звернувся до працівників установ охорони здоров’я Великобілозерський сільський голова Юрій РИБАЛКА. У своїй промові він наголосив, що не має жодного сумніву в тому, що професію медичного працівника обирають лише за покликом душі, адже тільки люди з великим серцем здатні віддавати всі свої знання та сили благородній справі – збереженню здоров′я та спасінню життя інших.  

З вітальним словом до своїх колег звернувся також директор Комунального некомерційного підприємства «Центральна лікарня» Великобілозерської сільської ради Володимир МАЦЬКО. Він щиро подякував всім за вірність своїй професії, високу майстерність, самовіддану цілодобову працю, мужність, стійкість та милосердя, які дозволили сотням людей повернутися до повноцінного життя.

Також зі щирими словами вдячності до людей, з якими багато років працює пліч-о-пліч, виступила головна медична сестра Комунального некомерційного підприємства Центр первинної медико-санітарної допомоги, депутат Великобілозерської сільської ради Яна БУДНІК. Вона подякувала колегам за їхню людяність, душевність, здатність проявляти турботу та співпереживання, адже це вже є половиною успіху на шляху до одужання  пацієнтів лікарні.

Далі урочистості продовжилися нагородженням Почесними грамотами Великобілозерської сільської ради,  КНП «Центральна лікарня» та КНП Центр первинної медико-санітарної допомоги Великобілозерської сільської ради працівників галузі охорони здоров’я за вагомі досягнення у професійній діяльності, самовіддану плідну працю та особистий внесок у поліпшення медичного обслуговування мешканців громади.

Під час святкового концерту медикам було подаровано музичні привітання у виконанні учасників художньої самодіяльності та працівників закладів культури Великобілозерської громади. Крім того, глядачі мали змогу послухати гуморески у виконанні Аріанни Григоренко та Дмитра Водяницького.

Шановні медичні працівники! Від усього серця вітаємо Вас із прийдешнім професійним святом! Бажаємо Вам невичерпних сил та наснаги у Вашій нелегкій праці. Щоб щастям і любов'ю наповнювався кожен день Вашого життя, а праця на благо людей приносила задоволення і радість. І нехай клятва Гіппократа ніколи не буде обтяжливим обов’язком, а лише приємною та почесною місією!

Зі святом! Щастя Вам і добра!

 

 

 

 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора