A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Про свято Дитинства на території нашої громади

Дата: 16.06.2021 13:02
Кількість переглядів: 1057

 

Вже традиційно прихід літа асоціюється у нас з дитячим святом.  На жаль, цього року примхи погоди трішки змінили дату проведення свята, але надії на його проведення не втрачали як організатори, так і діти.

І ось, нарешті, 15 червня, за сприяння сільського голови Юрія Рибалки, депутатів Великобілозерської сільської ради та директора ТОВ «Імені Гагаріна» Андрія Бакути відбулося таке довгоочікуване та бажане святкування Дня захисту дітей у Великобілозерській громаді. Адже це не просто веселе свято для самих  діток, а й нагадування  дорослим про необхідність захищати права дитини, щоб  діти зростали  здоровими, щасливими, гарно навчалися та займалися улюбленими справами.

Розважальні заходи проводилися по всій території громади за активної участі працівників Центру культури та  дозвілля Великобілозерської сільської ради та аніматорів. На малечу громади цього дня чекали різноманітні розважальні програми - вони то відправлялися в повну несподіванок подорож з безстрашними піратами, то невгамовно веселилися з кумедними клоунами. А Міккі Маус та Капітошка  взагалі стали ліпшими друзями для кожного з присутніх дітлахів, адже намагалися задовільнити будь-які їхні забаганки в розвагах. Приємною несподіванкою для дітвори була поява ростових ляльок мультику Мадагаскар, ляльок  LOL, які змогли занурити кожного в свій казковий світ та подарувати приємні емоції. Тож, малеча цього дня вдосталь розважилася, беручи участь в різноманітних іграх та конкурсах. По завершенню розважальних програм всі маленькі мешканці громади отримали солодощі. Та найголовніше, що вони отримали  ще й радість, гарний настрій, багато усмішок і щасливих хвилин. Сподіваємося, що це свято надовго залишиться у дитячих спогадах.

Отримали гарний настрій та задоволення від праці й організатори заходів, адже працювати з дітьми, то є найбільше задоволення, ти ніби й сам на деякий час повертаєшся в казкову країну під назвою «Дитинство».

Залишається лише побажати, щоб щастю кожної дитини не було кінця, щоб завжди над нами світило ясне сонечко, а небо було блакитним і безхмарним. Бажаємо всім діткам гарно відпочити під час літніх канікул!

Висловлюємо щиру подяку працівникам відділу освіти, культури, туризму, охорони культурної спадщини, молоді та спорту Великобілозерської сільської ради,  Центру культури та дозвілля Великобілозерської сільської ради, працівникам закладів освіти та аніматорам за організацію та проведення заходів до Дня захисту дітей.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора