A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Про підсумки обласного фестивалю писанок «Писанковий рай» в рамках Всеукраїнського конкурсу з писанкарства «Великодні писанки»

Дата: 04.06.2021 13:57
Кількість переглядів: 278

Фото без опису

 

З метою підтримки здібних, обдарованих, талановитих дітей і молоді, їх творчого розвитку, популяризації мистецтва писанкарства комунальним закладом «Запорізький обласний центр художньо-естетичної творчості учнівської молоді» Запорізької обласної ради з березня до травня 2021 року було проведено обласний фестиваль писанок «Писанковий рай» в рамках Всеукраїнського конкурсу з писанкарства «Великодні писанки». 

На Фестивалі було представлено понад 3000 експонатів від закладів освіти Запорізької області, виконаних в таких техніках: традиційні та сучасні писанки, квіллінг, петриківський розпис, роботи із природного матеріалу, декупаж, бісероплетіння, пап’є-маше, дряпанка, валяння, плетіння, вишивка, різьблення тощо. 

Відповідно до наказу Департаменту освіти і науки Запорізької облдержадміністрації від 03 червня 2021 року № 269 «Про підсумки обласного фестивалю писанок «Писанковий рай» в рамках Всеукраїнського конкурсу з писанкарства «Великодні писанки» нагороджені дипломами Департаменту освіти і науки облдержадміністрації 32 переможці від закладів освіти Великобілозерської сільської ради. Щиро вітаємо з перемогою, дякуємо всім за активну участь у обласному фестивалі писанок «Писанковий рай». Бажаємо творчих успіхів, натхнення та  нових перемог!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора