A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

ОСТАННІЙ ДЗВОНИК У ВЕЛИКОБІЛОЗЕРСЬКОМУ НВК №1

Дата: 28.05.2021 12:08
Кількість переглядів: 627

 

 

 

 

Останній дзвоник пролунав.

Він довгий час нам всім співав:

Він кликав на урок, з уроку,

І так було щодень, щороку.

 

Свято останнього дзвоникарадісне й сумне водночас. Для першачківце щастя ще непізнаваного смаку навчання та шкільної дружби, а для випускниківпрощання з дитинством. Пандемія коронавірусу внесла свої корективи у шкільний процес, зокрема й святкування завершення навчання. Тож цього року останній дзвоник було проведено з урахуванням карантинних обмежень. Для учнів Великобілозерського НВК №1 класні керівники провели останні уроки у цьому навчальному році:  квест-гра від професора Всезнайки; заняття «Моя валіза планів на літо»; вікторина «Відгадай казкового героя»; лото-вікторина «Останній дзвінок»; гра «Всезнайки»; гра «Розумники»; гра «Найрозумніший»; арт-терапія «Кавові фантазії»; урок спогадів «Пригадаймо навчальний рік»; квест-гра «Школа – територія знань, творчості, вихованості, поваги»; урок «Життя – це просто дивна казка», квест-гра «У пошуках останнього дзвоника», мандрівка-квест «Шість щасливих зупинок», урок «Симфонія шкільного року».

Нехай у минулому залишаються щоденники успішності, клякси у зошитах, довгоочікувані дзвінки на перерву… Попереду чудова пора - канікули, сповнені яскравих вражень та емоцій.

Тож бажаємо нашим учням, щоб 1 вересня ви прийшли до школи здоровими, життєрадісними, готовими до нових звершень та досягнень.
 Для випускників це літо стане, без перебільшення, вирішальним. Адже від вибору вузу та професії залежить не лише кар’єра, а й оточення, коло знайомств, подальша доля, в цілому. Тож, хочемо побажати зробити вірний вибір, аби ніколи не розчаруватися та досягти своєї мрії.
Успішного вам складання ЗНО, успішного вступу, успішного навчання!
Будуйте власну щасливу долю, будьте впевненими у своїх силах!

Щастя вам усім, добра, міцного здоров’я та успіхів!

 


 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора