A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Привітання Великобілозерського сільського голови Юрія Рибалки зі Святом останнього дзвоника

Дата: 28.05.2021 08:55
Кількість переглядів: 282

Фото без опису

 

Дорогі учні та випускники! Шановні вчителі та батьки!

Від щирого серця вітаю Вас зі Святом останнього дзвоника!

Країна знань перегорнула ще одну сторінку свого освітянського літопису. Для школярів передзвін шкільного дзвінка сповіщає про завершення навчального року, подолання чергової сходинки в освоєнні знань та початок довгоочікуваного відпочинку. Тож, бажаю учням добре і змістовно відпочити на літніх канікулах, набратися фізичних та духовних сил перед початком нового етапу навчання.

Сьогодні особливий день для тих учнів, які закінчують школу – для випускників. Останній дзвоник для вас - це початок дороги у нове, доросле, самостійне життя. Я переконаний, школа дала вам багато знань, навичок і доброго життєвого досвіду, який тепер ви будете удосконалювати самостійно. Ці знання обов’язково стануть вам у нагоді, допоможуть досягти нових вершин. Впевнений, кожен з вас зможе гідно приймати виклики дорослого життя, у якому щодня доводиться робити вибір, відстоювати власні переконання та відповідати за прийняті рішення.

Висловлюю щиру вдячність педагогам за щоденну наполегливу працю, невтомний творчий пошук, чуйність і любов до своїх вихованців, віру в їхні здібності!

Шановні батьки! Низький уклін  вам за терпіння, повсякденні турботи, виховання, тепло своїх сердець, частинку власної душі, за те, що навчили своїх дітей любити, шанувати свій рідний край та сміливо крокувати у незвідане майбутнє.

У цей святковий день бажаю всім міцного здоров’я, добра, успіхів, світлих життєвих доріг та завжди мирного неба! Нехай останній дзвоник пролунає в кожному серці радісним настроєм, вірою в завтрашній день, надією життєвих гараздів і успіхів.

 

 

З повагою, Великобілозерський сільський голова Юрій Рибалка

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора