A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Подяка  директору ТОВ «Aгрофірми імені Ватутіна» Шкруму Василю Павловичу

Дата: 25.05.2021 16:54
Кількість переглядів: 585

 

Дуже приємно, що в наш нелегкий час, існують люди, які завжди готові прийти на допомогу іншим. Роблять це безкорисливо, доброзичливо та від щирого серця.

Адміністрація, педагогічний колектив та батьківська громадськість дошкільного підрозділу Великобілозерського НВК № 1( школа-дитячий садок) Великобілозерської сільської ради висловлюють щиру подяку  директору ТОВ «Aгрофірми імені Ватутіна» Шкруму Василю Павловичу за чудовий подарунок  набір кухонних меблів «Оптима», призначений для належного облаштування осередку  в ясельній групі.

Дякуємо Вам за дарунок! Ви допомогли в потрібний момент, і, головне, від усього серця, без відмовок і зволікань.  Ваша підтримка — свідчення Вашого небайдужого ставлення до проблем дошкільників і  розуміння непересічної важливості дошкільного виховання, як першої сходинки освіти майбутніх громадян. Впевнені, що Ваш приклад, стане показовим і для інших благодійників. Надаючи допомогу, Ви даруєте не просто матеріальні цінності, а даєте радість і надію.

Низький уклін Вам за вашу натхненну і самовіддану працю, за доброту та щедрість душі. В народі кажуть, що добра людинаце щаслива людина, і доброта обов’язково повертається до того, хто її віддає. Тож хай Вам Бог посилає своє благословіння на ваші добрі справи!

 

 

Завідувач філії                                                                         Ірина Котик


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора