A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

ВАКЦИНАЦІЯ ПЕДАГОГІВ – ПРІОРИТЕТ № 1

Дата: 19.05.2021 15:53
Кількість переглядів: 302

Фото без опису

 

Післязавтра стартує зовнішнє незалежне оцінювання, яке вже другий рік відбуватиметься за умов карантину. Головна мета влади – гарантувати безпеку учнів та освітян. На цьому під час пресконференції наголосив голова облдержадміністрації Олександр Старух.

До проведення ЗНО залучили близько 3000 працівників освіти, із яких на сьогодні вакцинували лише 376 осіб.  Найближчими днями процес імунізації активізують.

- Частину вакцини спрямують на щеплення освітян, які беруть участь у проведенні тестування. Також для усіх центрів закупили засоби дезінфекції та захисні маски. Все має пройти організовано та безпечно,  - зазначив Олександр Старух.

Як відомо, днями оперативний штаб Міністерства охорони здоров’я з протидії вакцинокерованим інфекціям прийняв рішення використати усі 378 тисяч доз вакцини Comirnaty від Pfizer-BioNTech для щеплення 1-ю та 2-ю дозою 189 тисяч працівників сфери освіти.

Станом на ранок 19 травня у Запорізькій області щеплено працівників освіти  - 2128 осіб. Загалом же з початку вакцинальної кампанії в нашому регіоні охоплено щепленнями 37 286 осіб, у тому числі 745 людей закінчили вакцинацію. 

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора