Український город – справжня скарбниця вітамінів
Дата: 18.05.2021 08:32
Кількість переглядів: 274
Навесні одним із основних джерелом вітамінів є зелень. Кріп, петрушка, любисток, м’ята, рута традиційно з давніх часів входять в число найпоширеніших рослин, які українці додавали до своїх щоденних та святкових страв. Зелень та овочі надзвичайно популярні і вжитті сучасних українців, їх додають в якості приправи до борщу, вареників, каш, перших та других страв, салатів, а також цінують за унікальні дієтичні та лікувальні властивості. А якщо весняна зелень та овочі вирощені ще й на власному городі, екологічно чисті, то це вдвічі корисніше. Учні Великобілозерського НВК №1 стали учасниками проєкту «Вітаміни з особистого городу», зібравши фото зі своїх присадибних ділянок.