A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Відбулось представлення нового директора комунального некомерційного підприємства «Центральна лікарня» Великобілозерської сільської ради Володимира Мацька

Дата: 13.05.2021 16:57
Кількість переглядів: 375

Фото без опису

 

 

Сьогодні відбулось представлення нового директора комунального некомерційного підприємства «Центральна лікарня» Великобілозерської сільської ради Володимира Мацька.

 

Звертаючись до новопризначеного директора та його колег – медиків, очільник Великобілозерської громади Юрій Рибалка акцентував їхню увагу на вирішенні головного завдання – якісного надання вторинної медичної допомоги.

- Перед Вами, Володимире Івановичу, стоять актуальні і вкрай необхідні в умовах реорганізації медичних закладів та децентралізації влади завдання. Зі свого боку хочу звернутися до колективу з проханням допомагати і підтримувати керівника, а ми - влада, максимально сприятимемо розвитку нашої лікарні. Бажаю плідної праці та наснаги в

роботі,здійснення задуманих планів щодо покращення рівня медичного обслуговування в громаді. Бажаю, щоб нова сходинка у трудовій діяльності була успішною, а той професійний досвід, який є у Вас, послужить доброю основою для втілення нових планів, ідей та  звершень, – зазначив Юрій Рибалка.

 

Також сільський голова подякував, від себе особисто і від депутатського корпусу, Олегу Миколайовичу Безверхньому, колишньому директору комунального некомерційного підприємства «Центральна лікарня» Великобілозерської сільської ради, за роки праці на цій важливій посаді.

Зі свого боку Володимир Мацько подякував за довіру, розповів про найближчі плани на посаді директора і висловив сподівання на підтримку, розуміння та плідну співпрацю.

Фото без опису 

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора