A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Про робочий візит Юлії Яцик до Великобілозерської громади

Дата: 12.05.2021 16:25
Кількість переглядів: 348

Фото без опису

 

12 травня до Великобілозерської громади з робочим візитом завітала народний  депутат України Юлія Яцик. На зустрічі були присутні: голова Василівської районної ради Олена Здор, голова Василівської районної державної адміністрації Андрій Холоша, заступник голови Василівської районної державної адміністрації Богдан Староконь, депутати Запорізької обласної ради Наталія Кругляк та Олександр Білий, депутатський корпус та актив громади.

Метою зустрічі було налагодження ділових стосунків, пошук шляхів та напрямків співпраці між представниками вищого законодавчого органу влади та представниками місцевого самоврядування, а також визначення основних проблем сьогодення громади та можливостей їх успішного вирішення.

Народний депутат України Юлія Яцик спільно з представниками районної та обласної влади висловили зацікавленість у співпраці, надали пропозиції та рекомендації щодо вирішення порушених питань та запевнили у своїй всебічній підтримці.

Великобілозерський сільський голова Юрій Рибалка наголосив, що лише спільними зусиллями громади та за державної підтримки можна вирішити проблемні питання нашої території.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора