A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Про відвідування ветеранів Другої світової війни

Дата: 07.05.2021 08:15
Кількість переглядів: 307

Фото без опису

 

Традиційно, напередодні травневих свят, представники місцевої влади здійснюють об’їзд ветеранів Другої світової війни, щоб висловити їм слова вдячності за героїчний подвиг та самовіддану працю в роки війни.

На території Великобілозерської сільської територіальної громади залишилось всього четверо учасників бойових дій: Голда Іван Леонтійович, Лобач Андрій Петрович (інвалід війни І групи), Лущай Феофан Федотович та Пелюшенко Микола Фанович. Саме до них і завітали Великобілозерський сільський голова Юрій Рибалка, секретар сільської ради Володимир Руденко, заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Оксана Хілько та начальник відділу освіти, культури, туризму, охорони культурної спадщини, молоді та спорту сільської ради Євгенія Кудашева.

Під час відвідування представники Великобілозерської сільської ради поспілкувалися з ветеранами, цікавилися їх здоров’ям та проблемами. Ветеранам гості вручили продуктові набори, привітали з прийдешніми святами та побажали міцного здоров’я, добра, миру та злагоди. Ветерани, в свою чергу, ділилися спогадами про воєнні роки та дякували за увагу і турботу.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора