A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Шановні абоненти! Просимо терміново вжити заходів з оплати існуючої заборгованості за спожиті послуги з централізованого водопостачання та вивезення твердих побутових відходів

Дата: 05.05.2021 14:54
Кількість переглядів: 249

Фото без опису

 

Відповідно до ст. 26 Закону України «Про житлово-комунальні послуги»  комунальне підприємство «Білозерка» Великобілозерської сільської ради (далі-КП «Білозерка») має право припинити надання відповідної комунальної послуги споживачу у разі непогашення в повному обсязі заборгованості за спожиті комунальні послуги протягом 30 днів з дня отримання споживачем попередження від КП «Білозерка».

У випадку заборгованості за послуги КП «Білозерка» будуть розпочаті роботи по індивідуальному обмеженню послуг боржникам з централізованого водопостачання та не надаватиметься послуга з вивозу твердих побутових відходів.

Відновлення комунальних послуг в повному обсязі буде здійснюватися за умови повного погашення заборгованості.

В разі не сплати заборгованості у вказаний термін КП «Білозерка» має право звернутись до суду для примусового стягнення боргу.

 

Тому, щоб не погіршувати ситуацію і не накопичувати борги, фахівці КП «Білозерка» рекомендують своїм абонентам сплачувати вчасно та в повному обсязі за послуги з централізованого водопостачання та вивезення твердих побутових відходів.

За додатковою інформацією звертатись до КП «Білозерка»  за адресою:          с. Велика Білозерка, вул. Центральна, буд.111 або за тел.06156-2-04-25


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора