A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

ЗАПОРІЗЬКА ОБЛАСТЬ ПРОЙШЛА ПІК ЗАХВОРЮВАННЯ НА COVID

Дата: 30.04.2021 14:59
Кількість переглядів: 173

Фото без опису

 

Епідемічний стан на території Запорізької області обговорили учасники позачергового засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яке відбулось під керівництвом голови облдержадміністрації Олександра Старуха.

У Запорізькій області загальна оцінка епідстану задовільна. Регіон пройшов пік захворювання і наразі вже третій тиждень поспіль рівень епідзахворювання йде на спад.

Як розповів заступник генерального директора Запорізького обласного лабораторного Центру МОЗ України Олександр Мащак, на сьогодні у Запорізькій області відмічається перевищення лише одного показника - відсотків позитивних тестувань, яке становить 23,3 при нормі 20. Цей показник перевищено у Запорізькій та Мелітопольскій громадах. Але саме завдяки цьому ми залишаємось у "червоній зоні".

На сьогодні загалом у Запорізькій області зареєстровано 96 025 випадків захворювання на COVID-19. За минулу добу було зареєстровано 619 нових випадків. Продовжує лікуватись 16 180 хворих. Госпіталізовано 1315 осіб, амбулаторно лікується 14 865 хворих на коронавірусну інфекцію. 

Як наголосив Олександр Мащак, найголовнішим зааданням но сьогодні є дотримання всіх введених карантинних обмежень під час свят, щоб не допустити можливого погіршення епідситуації.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора