A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Подяка за участь в акції «День довкілля»

Дата: 29.04.2021 16:48
Кількість переглядів: 331

Фото без опису

 

Напередодні великого християнського свята Воскресіння Христового на території Великобілозерської громади відбулась акція «День довкілля», яка стала  вже доброю традицією для всіх її жителів. В акції взяли участь працівники структурних підрозділів Великобілозерської сільської ради, закладiв культури, колективи дошкільних,  загальноосвітніх та позашкiльних навчальних закладів, ДНЗ «Великобілозерський професійний аграрний ліцей», комунальних установ, підприємств та організацій всіх форм власності, а також небайдужі мешканці громади.

В рамках акції було проведено впорядкування братських могил та пам’ятників воїнам-односельцям, здійснено вирубку та обрізку старих дерев, чагарників, прибирання паркових територій та клумб, місць відпочинку і дозвілля. Також, активну участь у акції взяли і небайдужі жителі громади, які приводили до ладу свої прибудинкові території.

Великобілозерська сільська рада висловлює щиру подяку всім  керівникам та їх колективам, кожному мешканцю громади, які не залишились байдужими до цієї доброї та суспільно-корисної справи, хто знайшов для цього час, доклав власних зусиль для поліпшення стану довкілля, озеленення, благоустрою території Великобілозерської громади.

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора