A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

ОЛЕКСАНДР СТАРУХ: «КАРАНТИН – ЦЕ РІВНІ УМОВИ ДЛЯ ВСІХ!»

Дата: 19.04.2021 13:51
Кількість переглядів: 327

 

Фото без опису

 

Важливо, щоб карантинних обмежень неухильно дотримувались всі суб’єкти господарювання та територіальні громади. На цьому наголосив очільник області під час наради з керівниками структурних підрозділів облдержадміністрації. 

Як повідомив у своїй доповіді на нараді виконуючий обов’язки директора Департаменту цивільного захисту населення Андрій Булавінов, у регіоні діє 25 рейдових груп з перевірки дотримання карантинних заходів.  Починаючи з 9 квітня, контролери провели 1015 рейдів, відвідали 3255 суб’єктів господарювання та виявили 752 порушень. Перевіряють ринки,  продовольчі та непродовольчі магазини, заклади громадського харчування, перукарні та заклади освіти. 

У свою чергу Директор Департаменту охорони здоров’я ОДА Олексій Кулинич наголосив, що рівень захворюваності у області залишається високим. На ранок 19 квітня зареєстровано 89 644 випадки захворювання на COVID-19. У лікарнях продовжує лікуватися 1 тис 339 хворих. 

У зв'язку з цим у Запорізькій області активно нарощуються потужності медичної системи. Для медичних потреб кисень виробляють Запорізький автогенний завод, Запорізький залізорудний комбінат та «Запоріжсталь».

Підбиваючи підсумки обговорення, голова облдержадміністрації наголосив на необхідності створення рівних умов для всіх суб'єктів господарювання, яких торкнулись карантинні обмеження.Тож контролюючі органи мають дотримуватись принципу справедливості. 

«Карантин – має бути однаковим для всіх, як для закладів торгівлі, так і автоперевізників, що обслуговують різні маршрути. Дуже важливо, щоб стан справ на територіях контролювали керівники громад та місцеві комісії з ТБ НС. А всіх земляків прошу, за можливості, залишитися вдома, відмовитися від великих компаній та пікніків на вихідні», - підкреслив Олександр Старух.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора