A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Проведено позачергове засідання комісії з питань ТЕБ та НС Великобілозерської сільської ради

Дата: 13.04.2021 16:42
Кількість переглядів: 314

 

Фото без опису

13 квітня 2021 року під керівництвом заступника Великобілозерського сільського голови Оксани ХІЛЬКО відбулося позачергове засідання комісії з питань ТЕБ та НС Великобілозерської сільської ради. На засіданні розглянуто  чотири питання, основні з яких: епідемічний стан на території Великобілозерської сільської територіальної громади у зв’язку з поширенням гострої респіраторної хвороби СОVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 та виконання заходів щодо запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби СОVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.   

Згідно протоколу засідання, всі загальноосвітні навчальні заклади громади повністю перейдуть на дистанційне навчання. У парках, скверах та інших рекреаційних зонах, де можливе скупчення людей, забороняється проведення будь-яких масових  заходів. Також забороняється робота закладів громадського харчування, включаючи літні майданчики кафе. Ці заклади мають право працювати лише «на винос» або здійснювати адресну доставку замовлень.

Переконливо просимо всіх громадян  віднестись до ситуації  свідомо, дотримуватися обмежувальних протиепідемічних заходів, встановлених для «ЧЕРВОНОГО» рівня епідемічної небезпеки та рекомендацій з індивідуального захисту. Відповідальність повинен нести кожний мешканець громади та з розумінням ставитися до всіх тимчасових обмежень. Дбайте про себе, своїх рідних, людей, що вас оточують та залишайтесь здоровими!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора