A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

У ЗАПОРІЗЬКІЙ ОБЛАСТІ ВВОДЯТЬСЯ ДОДАТКОВІ КАРАНТИННІ ОБМЕЖЕННЯ

Дата: 13.04.2021 14:48
Кількість переглядів: 251

Фото без опису

 

Через стрімке зростання захворювання на COVID у Запорізькій області посилюються карантинні обмеження. Про це стало відомо під час позачергового засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яке пройшло 12 квітня під головуванням Олександра Старуха.

Згідно протоколу засідання, усі школи повністю перейдуть на дистанційне навчання. У парках, скверах та інших рекреаційних зонах, де можливе скупчення людей, забороняється проведення будь-яких масових та розважальних заходів. Також забороняється робота закладів громадського харчування, включаючи літні майданчики кафе. Ці заклади мають право працювати лише «на винос» або здійснювати адресну доставку замовлень.

- Ніхто поки не говорить про закриття парків. До ситуації кожен з нас має відноситись свідомо. Якщо люди масово почнуть порушувати правила та масово збиратися – тоді парк припинить роботу. Відповідальність повинен нести кожний мешканець громади та свідомо ставитися до всіх тимчасових обмежень, - відзначив голова облдержадміністрації Олександр Старух.

З повним текстом рішення регіональної комісії з питань ТБ та НС можна ознайомитись за цим посиланням.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора