A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Про засідання комісії з обговорення робіт поданих на конкурс для створення офіційної символіки Василівського району

Дата: 09.04.2021 09:27
Кількість переглядів: 419

Фото без опису

 

 

08.04.2021 у Василівській районній раді під головуванням Олени Здор відбулося засідання комісії з обговорення робіт поданих на конкурс для створення офіційної символіки Василівського району та їх оцінювання. У засіданні взяли участь 9 членів комісії. За результатами проведення І, ІІ та ІІІ етапів конкурсу для створення офіційної символіки на розгляд комісії надійшов 31 ескіз, з них гербів - 17, прапорів - 7, логотипів - 7 від восьми авторів. Це Володимир Тирон                (м. Василівка), Валерія Руденко (с. Велика Білозерка), Олександр Клюянов        (м. Дніпрорудне), КЗ «Благовіщенська ЗОШ І-ІІІ ступенів», КЗ «Новодніпровська ЗОШ І-ІІІ ступенів», Микита Тахтаров (м. Василівка), Альона Орел та Анжела Бень      (с. Велика Білозерка) та Світлана Вовк (с. Мала Білозерка).

Члени комісії переглянули презентацію робіт, ознайомилися с описами про ескізи, висловили свої побажання та пропозиції для подальшого редагування робіт й здійснили оцінювання робіт. Згідно Положення про проведення конкурсу до 23 квітня здійснюється підбиття підсумків.

Районна рада пропонує долучитися всім бажаючим переглянути роботи учасників та висловлює подяку небайдужим жителям району, які взяли участь у конкурсі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора