A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

До уваги жителів Великобілозерської громади!

Дата: 08.04.2021 15:32
Кількість переглядів: 495

 

 

 

Відповідно до Законів України  «Про військовий обов’язок  і  військову службу», «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію», Указу Президента України від 01.05.2014 № 447/2014 «Про заходи щодо підвищення обороноздатності держави», спільного рішення Великобілозерської сільської ради та військового комісара Енергодарського ОМТЦК та СП з організації виконання заходів при формуванні 113 окремого батальйону територіальної оборони від 20.05.2020 № 23/1-1166 на території Великобілозерської громади  з  08.04.2021 року розпочато навчальні збори підрозділу територіальної оборони.

Великобілозерська сільська рада звертається з проханням до місцевих жителів поставитись з розумінням до перебування на нашій території військовослужбовців у зв’язку з проведенням навчальних зборів. Під час проведення навчань з територіальної оборони вхід на територію Великобілозерської ЗОШ І-ІІ ступенів № 6 стороннім особам СУВОРО ЗАБОРОНЕНО!

Висловлюємо щиру вдячність небайдужим керівникам сільськогосподарських підприємств, фермерських господарств та підприємцям Великобілозерської громади, які активно долучилися до надання допомоги в облаштуванні місця перебування 113 окремого батальйону, в організації підготовчих заходів та вирішенні побутових проблем.

Всі небайдужі громадяни нашої території, які мають бажання долучитися до благородної справи, а саме надання допомоги військовозобов’язаним вищевказаного підрозділу, можуть звертатись до  координатора з даного питання, заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Хілько Оксани Леонідівни (тел. 098-775-10-42).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора