A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Філія Великобілозерського НВК №1 ЗОШ №3 серед 30 найкращих шкіл!

Дата: 06.04.2021 16:38
Кількість переглядів: 354

Фото без опису

 

 

Учні, вчителі, працівники школи, батьки долучилися до проекту Healthy Schools: заради здорових і радісних школярів і взяли участь у Хеппі Челенджі. Позаду цікаві активності, інформативні заняття, діалог на соціально важливі теми!

Дякуємо усім, хто до нас приєднався! Ви - неймовірно наполегливі, запальні та активні! Школа отримає почесні сертифікати учасника програми. Нам всім вдалося згуртувати шкільну спільноту, подолати всі бар’єри між учнями та вчителями, запалити атмосферу у школі та стати однією дружною родиною! Хеппі челлендж приніс усім  задоволення та гарний настрій - адже головна мета проекту це здоров’я і щастя!

Аби підтримати проект Healthy Schools, а саме: зусилля команд з різних шкіл України та їх кураторів, вкладені в ініціативу “Хеппі челендж”, платформа Mental Code підготувала чудовий подарунок – майстер-клас “Навички усвідомленої комунікації” від Євгенії Білан – консультантки у методі позитивної психотерапії, організаційного коуча, президента МБФ “Життя з надлишком”, яка співпрацює з платформою Mental Code як психотерапевтка та тренерка групових програм.

Майстер-клас допоможе:

Систематизувати знання про ефективну комунікацію.

Знайти способи подолання бар’єрів і тромбів під час спілкування.

Покращити навичку активного слухання завдяки принципам усвідомленої комунікації та моделі “4П”.

Фінал можна переглянути тут: https://fb.watch/4GuGoozyMf/



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора