A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

До уваги майбутніх першокласників!

Дата: 05.04.2021 16:49
Кількість переглядів: 213

Фото без опису

Добрий день Вам, мої маленькі майбутні першокласники!

Я, філія Великобілозерського НВК №1 ЗОШ №5, запрошую всіх своїх майбутніх першокласників та їхніх батьків (можливо, своїх колишніх вихованців) до себе.

Я знаю, що серед вас є майбутні бізнесмени та лікарі, вчителі та агрономи, юристи й військові, робітники й сільські працівники. Є серед Вас майбутні чарівні жінки-матері та дбайливі чоловіки-батьки. Але зараз ви всі маленькі, кумедні хлопчики й веселі дівчатка. Ви всі такі різні, але є те, що об'єднає вас, - це я, ваша рідна школа.

Ви, напевне, вже чули, що я – найкраща в світі! Затишок і комфорт, якісна освіта і цікаве дозвілля, увага і піклування, життєрадісна посмішка і добре слово – це все я подарую вам, мої юні друзі. А працюють разом зі мною справжні чарівники, які перетворюють дійсність на казку, висококваліфіковані майстри своєї справи, досвідчені фахівці та просто гарні люди – мої друзі-вчителі та персонал школи. Мила, лагідна фея з Країни Знань Усенко Тетяна Вячеславівна (до речі, ваша перша вчителька) зустріне вас на моєму порозі і поведе вас у світ Нового і Цікавого, Невідомого, але дуже Корисного!

Я готуюся до нашої першої зустрічі й сподіваюся, що вона буде просто неймовірною і запам’ятається вам на все життя. Залишилося зовсім небагато.

Завітайте до мене, щоб здобути якісну освіту, поринути у приємну шкільну атмосферу, щоб разом провести найкращі роки дитинства і юності, зустріти нових друзів.

Подаруйте мені тепло своїх сердець!

З повагою і любов’ю

ваша майбутня школа.

https://www.facebook.com/groups/729791807891547/permalink/789768441893883/

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора