A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Про роботу відділу «Центр надання адміністративних послуг» Великобілозерської сільської ради за І квартал 2021 року

Дата: 01.04.2021 15:20
Кількість переглядів: 419

Фото без опису

 

 

Протягом І кварталу 2021 року роботи відділу «Центр надання адміністративних послуг» Великобілозерської сільської ради (далі – Відділ) загальна кількість наданих адміністративних послуг становить 2648 послуг, а саме:

- 282 заяви на отримання житлової субсидії;

- 77 - про надання пільг на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого палива і скрапленого газу;

- 529 - із земельних питаннь;

- 191 - на різні види державних соціальних допомог;

- 9 - на видачу посвідчень багатодітним сім’ям;

- 7 -  на грошову компенсацію натуральної допомоги «Пакунок малюка»;

- 116 - видача довідок про реєстрацію місця проживання;

- 61 - реєстрація/ зняття з реєстрації місця проживання;

- 891-  видача довідок різного змісту;

- 351 - реєстрація нерухомості;

- 15 - реєстрація бізнесу;

- 119 - інші питання.

Також надаються консультації особисто, в телефонному режимі та електронною поштою.

З початку року послуги, які надаються через ЦНАП, розширено шляхом укладання угод про співпрацю з  Пенсійним фондом України у Запорізькій області, Міністерством внутрішніх справ України у Запорізькій області та Держпродспоживслужбою.

У лютому 2021 року відділ ЦНАП підключений та працює в програмному комплексі  «Реєстр територіальних громад» , що є обов’язковим для територіальних громад. Крім цього впроваджено комплексну послугу єМалятко.

Відділ користується програмним комплексом «Соціальна громада», який дозволяє опрацьовувати документи в електронному вигляді. Електронні копії документів, прийняті через «Соціальну громаду» одразу потрапляють до управління соціального захисту населення райдержадміністрації, що скорочує  час прийняття рішення майже вдвічі, а з 1 березня 2021 року заяви з необхідними документами приймаються через ЦНАП виключно з формуванням електронної справи, та програмним комплексом «Вулик», який прискорює роботу адміністраторів Відділу завдяки переходу до роботи з заявками громадян в електронному вигляді.

На даний час у відділі «Центр надання адміністративних послуг» можливо отримати 142 адміністративні послуги, які надаються через адміністраторів Відділу.

Висловити свою думку щодо якості наданих адміністративних послуг громадяни мають можливість за допомогою скриньки для висловлення зауважень та пропозицій щодо роботи ЦНАП.

Велика увага приділяється підвищенню рівня професіоналізму та компетентності адміністраторів. Протягом звітного кварталу представниками Відділу прийнято участь у навчальних заходах: оновлення ІС «Вулик», організаційні, технічні та комунікаційні питання, вивчено курс «Як надавати адміністративні послуги», за результатами яких отримано сертифікати, отримано доступ до комплексної послуги “єМалятко” у Єдиному державному веб-порталі електронних послуг “Портал Дія” .

На офіційному сайті сільської ради створений розділ про  Відділ «Центр надання адміністративних послуг» Великобілозерської сільської ради. Інформація постійно оновлюється. Також ведеться сторінка у Фейсбук, долучитись до якої можливо за посиланням:

https://www.facebook.com/groups/1251263841926687/permalink/1251264881926583/.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора