A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Про забезпечення соціального захисту сімей з дітьми

Дата: 01.04.2021 13:07
Кількість переглядів: 334

Сьогодні тривожним сигналом для українського суспільства є те, що значна частина сімей вимагає соціальної допомоги через проблеми, які виникають як між членами сім’ї, так і між сім’єю та її зовнішнім оточенням. Соціальна робота з сім’ями, які перебувають у складних життєвих обставинах, є одним з пріоритетних напрямів діяльності Центру соціальних послуг Великобілозерської сільської ради. У зазначеному напрямку роботи одним з найголовніших чинників є раннє виявлення сімей, які потребують сторонньої допомоги, з метою профілактики сімейного неблагополуччя, своєчасного виявлення проблем та надання відповідної якісної допомоги.

31 березня 2021 року фахівцем із соціальної роботи Альоною ШКУРКО та завідувачем відділення соціальної роботи Наталією ЖАДЛЕНКО здійснено відвідування 6 сімей, в яких виховується 14 дітей. Під час відвідування увага приділялася перевірці дотримання санітарно-гігієнічних норм у помешканнях, наявність продуктів харчування та наявність одягу відповідно до сезону.

З батьками проведені бесіди щодо належного виконання ними своїх батьківських обов’язків та відповідальність за здоров'я і розвиток дітей. Надано консультативну допомогу про види соціальної підтримки, послуги та процедури їх надання. Наголошено про обов’язковість дотримання дітьми та дорослими правил карантину.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора