A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

ЗАПОРІЗЬКА ОБЛАСТЬ - СЕРЕД ЛІДЕРІВ У ВПРОВАДЖЕННІ НОВОЇ УКРАЇНСЬКОЇ ШКОЛИ

Дата: 24.03.2021 11:25
Кількість переглядів: 126

Фото без опису

 

 

Сьогодні до Мелітополя з робочою поїздкою завітала заступниця Міністра освіти і науки України Віра Рогова. Посадовицю зустрічали заступник голови облдержадміністрації Руслан Шиханов та  міський голова Іван Федоров.

Віра Рогова ознайомилася з лабораторіями та  інноваційним науково-освітнім простором  Мелітопольського державного педагогічного університету ім. Б.Хмельницького, взяла участь у міжнародному форумі «Класична наука для Нової української школи», відвідала заклади дошкільної, загальної середньої, позашкільної освіти,  зустрілась з освітянами області.

Посадовиця зазначила, що Запорізька область є однією із найкращих за створенням оптимальної мережі закладів освіти. Особливу подяку Віра Рогова висловила освітянській спільноті Мелітополя, яка активно впроваджує реформу загальної середньої освіти «Нова українська школа», використовує інноваційні педагогічні технології, розробляє нові стандарти харчування для дітей, оновлює матеріально-технічну базу харчоблоків і робить все, щоб навчатися було легко, безпечно та цікаво.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора