A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

"ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО" – ЦЕ НОВІ ПРИЙМАЛЬНІ ВІДДІЛЕННЯ ТА РОЗВИТОК СІЛЬСЬКОЇ МЕДИЦИНИ

Дата: 25.03.2021 16:10
Кількість переглядів: 156

 

Фото без опису

 

Під головуванням Міністра розвитку громад та територій Олексія Чернишова відбувся селектор щодо реалізації Програми Президента України "Велике будівництво".  У нараді взяв участь голова облдержадміністрації Олександр Старух зі своїми заступниками.

Як наголосив Олексій Чернишов, одне з головних завдань - це завершення капітальних ремонтів перехідних, минулорічних об’єктів. Насамперед, йдеться про приймальні відділення опорних лікарень. Середній показник готовності по країні становить 90%.

У Запорізькій області із 9 приймальних відділень 2 вже завершено, по інших тривають роботи. Найбільш активно будівельники працюють у Енергодарі, Василівці та Пологах.  У Бердянську після завершення капітального ремонту приміщення встановлять сучасний ангіограф, який за рахунок коштів Державного бюджету придбали ще наприкінці 2019 року.  Спеціальний апарат рятуватиме життя сотень бердянців із тромбозом сосудів, інсультами та інфарктами.

За державними будівельними вимогами приймальні відділення мають бути інклюзивними, мати спеціальний в'їзд для інвалідних візків та необхідне медичне обладнання.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора