A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

РЕЗУЛЬТАТИ КОНКУРСУ НА ЗАМІЩЕННЯ ВАКАНТНИХ ПОСАД

Дата: 30.03.2021 16:34
Кількість переглядів: 403

 

Відповідно до Порядку формування на конкурсній основі кадрового складу художнього та артистичного персоналу державних та комунальних закладів культури, затвердженого наказом Міністерства культури України від 01.07.2016 № 497, на виконання наказу директора Центру культури та дозвілля Великобілозерської сільської ради від 01.02.2021    № 10 «Про проведення конкурсу на заміщення вакантних посад» протягом лютого-березня 2021 року було проведено конкурс на заміщення вакантних посад  творчого складу Сільського будинку культури Центру культури та дозвілля та його відділень.

Конкурс проходив у два етапи. На першому етапі розглядалися документи, подані претендентами на участь в конкурсі. На другому етапі конкурсна комісія ознайомлювалася з професійними даними учасників конкурсу та здійснювала обговорення кожної кандидатури окремо. За результатами проведення двох етапів конкурсу, 26 березня 2021 року, на заключному засіданні, конкурсною комісією визначено переможців.   Ними стали:

- БАЗНА Анастасія Сергіївна – переможець конкурсу на зайняття вакантної посади керівник художній Відділення № 2 Сільського будинку культури Центру культури та дозвілля Великобілозерської сільської ради;

- ШЕЛЕГЕДА Ірина Миколаївна – переможець конкурсу на зайняття вакантної посади керівник художній Сільського будинку культури Центру культури та дозвілля Великобілозерської сільської ради.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора