A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Про підсумки I етапу Всеукраїнського конкурсу-виставки декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край»

Дата: 24.03.2021 16:06
Кількість переглядів: 588

Фото без опису

 

17 березня 2021 року на базі Будинку дитячої та юнацької творчості Великобілозерської сільської ради проведено I етап Всеукраїнського конкурсу-виставки декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край» (далі - Конкурс-виставка).  У Конкурсі-виставці взяли участь учні закладів загальної середньої та позашкільної освіти Великобілозерської сільської ради віком від 6 до 21 років. Від закладів освіти Великобілозерської сільської територіальної громади на Конкурс-виставку надійшло 116 робіт з образотворчого та декоративно-ужиткового мистецтва з його різновидами.

За результатами рішення журі I етапу Всеукраїнської виставки-конкурсу декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край» визначено 84 переможця, які нагороджені грамотами відділу освіти, культури, туризму, охорони культурної спадщини, молоді та спорту Великобілозерської сільської ради.  Ці роботи буде направлено до м. Запоріжжя для участі у II етапі Конкурсу-виставки. Вітаємо переможців та дякуємо всім за активну участь у I етапі Всеукраїнського конкурсу-виставки декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край».

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора