Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Про підсумки I етапу конкурсу образотворчого та фотомистецтва «Україна - європейська країна» в рамках Міжнародного дитячо-юнацького фестивалю народного мистецтва «Смарагдові витоки»

Дата: 22.03.2021 14:38
Кількість переглядів: 395

Фото без опису

Проведено 12 березня 2021 року на базі Будинку дитячої та юнацької творчості Великобілозерської сільської ради I етап конкурсу образотворчого та фотомистецтва «Україна - європейська країна» в рамках Міжнародного дитячо-юнацького фестивалю народного мистецтва «Смарагдові витоки» (далі - Конкурс). У Конкурсі взяли участь вихованці ДНЗ ,,Малятко”, учні закладів загальної середньої та позашкільної освіти Великобілозерської сільської ради віком від 6 до 21 років. На Конкурс було надано 91 роботу з фотомистецтва та образотворчого мистецтва.

Представлені роботи відзначалися композиційною досконалістю, оригінальністю, технічною майстерністю, якістю виконання тощо.

За результатами рішення журі I етапу конкурсу образотворчого та фотомистецтва «Україна - європейська країна» в рамках Міжнародного дитячо-юнацького фестивалю народного мистецтва «Смарагдові витоки» переможцями визначено 73 роботи, які нагороджені грамотами Відділу освіти, культури, туризму, охорони культурної спадщини, молоді та спорту Великобілозерської сільської ради. Кращі роботи буде направлено м.Запоріжжя для участі в II етапі Конкурсу. Дякуємо всім за активну участь у I етапі конкурсу образотворчого та фотомистецтва «Україна - європейська країна» в рамках Міжнародного дитячо-юнацького фестивалю народного мистецтва «Смарагдові витоки».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора