Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Турбота про людей похилого віку

Дата: 17.03.2021 15:14
Кількість переглядів: 341

Фото без опису

На території Великобілозерської сільської територіальної громади мешкають одинокі та одиноко проживаючі громадяни похилого віку. Центр соціальних послуг Великобілозерської сільської ради надає соціальну послугу «догляд вдома» таким громадянам, які не здатні до самообслуговування і потребують сторонньої допомоги, за місцем проживання.

Станом на 17.03.2021 р. соціальну послугу «догляд вдома» отримують 106 громадян, які перебувають на обліку установи. Кожному отримувачу соціальної послуги особисто призначається соціальний робітник, який стає професійним представником, посередником у різних службах громади та надійним помічником у вирішенні життєвих проблем.

Соціальні робітники постійно надають послуги у прибиранні житлових будинків, пранні, забезпеченні необхідними продуктами харчування за проханням пенсіонерів, проведенні ремонтних робіт, обробленні присадибних земельних ділянок, надають інші необхідні послуги.

З метою надання послуг одиноким громадянам, надання повної соціальної допомоги, попередньо проводиться обстеження місць проживання пристарілих та складаються відповідні акти, формуються заявки про потребу кожного пенсіонера для надання послуг.

За детальною інформацією щодо отримання послуги «догляд вдома» звертайтеся до відділу соціального захисту населення Великобілозерської сільської ради (с. Велика Білозерка, вул. Центральна, 125, тел. (06156) 2-01-51) або до Центру соціальних послуг Великобілозерської сільської ради (с. Велика Білозерка, вул. Центральна, 132, тел. (06156) 2-01-31).

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора