Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Що нас мотивує?

Дата: 14.03.2021 18:58
Кількість переглядів: 302

Фото без опису

 

Учні філії Великобілозерського НВК№1 ЗОШ№3 працювали над створенням власних мотиваційних плакатів. У кожному класі він виявився унікальним, особливим, дійсно надихаючими. Під час роботи обговорювали що саме є тією рушійною силою, яка мотивує і надихає.

Упродовж життя людина ставить перед собою певні цілі, виконує різноманітні складні завдання й долає перешкоди. Рухатися вперед до здійснення мети нас мотивує як віра у власні сили, так і підтримка друзів, рідних, однодумців, вчителів, мрія, до якої хочеться доторкнутися.

Віра в себе – це стартова складова будь-якого великого успіху. Упевненість у своїх силах перед виконанням важкого завдання допоможе впоратися з усіма перешкодами.

Підтримка рідних, друзів, вчителів завжди надихає й не дозволяє опускати руки навіть під час різних випробувань, адже це природно для людинипотребувати підбадьорювання чи поштовху.

Мрії, заради яких ми працюємо над собою, досягаємо вершин, реалізуємо задумане. У кожної людини є мрія, яку хочеться втілити в життя. На цьому шляху варто бути наполегливим, уміти гідно долати перешкоди.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора