A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Масляну зустрічаємо – позитиву набираємось

Дата: 12.03.2021 15:20
Кількість переглядів: 313

Фото без опису

 

Масляна – традиційне, веселе українське свято, яке символізує проводи красуні-зими та зустріч яскравої, теплої весни. Впродовж цілого тижня у Великобілозерському навчально-виховному комплексі №1 (школа-дитячий садок) панувала святкова атмосфера, адже діти з нетерпінням чекали заходів. І недарма, бо цього року у закладі вирішили реалізувати цілий арт-проєкт «Масляну зустрічаємо-позитиву набираємось».  З 9 по 12 березня у школі проводилися різноманітні активності, в яких залюбки брали участь діти, вчителі та батьки. Здобувачі освіти водили хороводи, співали гаївки, закликаючи добро і радість, вчилися ліпити варенички. Було організовано класні свята, де діти та дорослі із задоволенням пригощалися млинцями з м’ясом, сиром та родзинками, варениками із сиром та картоплею, пиріжками, смачними тістечками  та з радістю брали участь в конкурсах та розвагах. 

Але найбільше всім учасникам свята, які зібралися на шкільному стадіоні, запам’яталося спалення опудала, яке прикрасили папірцями, на яких було написано погані спогади минулого року. Опудало згоріло дуже швидко, а з ним і всі негаразди та неприємності, а це значить, що попереду у всіх радісне, світле майбутнє.

Цілий тиждень виявився дуже насиченим, було проведено масу  активностей, в яких з радістю взяли участь діти та дорослі. Але в результаті всі отримали масу позивних емоцій та усмішок. Бажаємо всім веселої весни та здоров’я, тільки яскравих, позитивних емоцій!

#HealthySchools

#ХеппіЧелендж

#Мистецтвоемоцій



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора